Persondatasikkerhed

Fem Brød og To Fisk lover at respektere privatlivets fred for alle sine kunder, besøgende og brugere af denne hjemmeside

Denne side er her for at informere dig om vores praksis vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personlige oplysninger, vi indhenter om dig baseret på dit brug af vores hjemmeside, produkter eller tjenester. “Personlige oplysninger” er oplysninger om dig, som er personligt identificerbare for dig, såsom dit navn, adresse, e-mail-adresse, telefonnummer, og andre ikke-offentlige oplysninger, som er forbundet med ovenstående.

Vi er meget opmærksomme på, hvordan personlige oplysninger bruges og deles, og vi lover at bruge personlige oplysninger fornuftigt. Det er vores personlige løfte, at vi ikke vil sælge dine personlige oplysninger til tredjepart, men vi kan være nødt til at videregive dine oplysninger til en tredjepart, hvis vi mener at de bedre kan levere din bestilling ellerimødekomme din anmodning.


Brugerindhold

Du har givet samtykke til behandling af dine personlige oplysninger i henhold til denne fortrolighedserklæring. Personlige oplysninger kan behandles af Fem Brød og To Fisk eller Fem Brød og To Fisk betroede kontakter eller andre tredjeparter i det land, hvor de blev indsamlet, samt andre lande (herunder USA), hvor love om behandling af personlige oplysninger kan være mindre strenge.


Indsamling af personlige oplysninger

De personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, hjælper os med at lære vores kunder og potentielle at kende. Vi bruger disse oplysninger til bedre at skræddersy de produkter og tjenester, vi tilbyder, og til at kontakte dig fra tid til anden med information om vores eller tredjemands produkter og tjenester.


Personlige oplysninger, du giver os

Vi indsamler de personlige oplysninger, som du frivilligt giver os adgang til. De personlige oplysninger vi indsamler omfatter, men er ikke begrænset til, følgende: navn, postadresse, web-adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, og oplysningerne i en e-mail eller anden kommunikation, du sender til os eller oplysninger, du give os på anden måde.


Personlige oplysninger indsamlet via teknologi

Når du navigerer vores hjemmeside, kan visse passive oplysninger også indsamles, herunder din IP-adresse, browsertype og operativsystem. Denne type oplysninger indsamles for at gøre vores løsninger og services mere nyttige for dig.


Personlige oplysninger, vi modtager fra andre kilder

Vi kan modtage personlige oplysninger om dig fra andre kilder som telefon eller telefax. Vi kan tilføje disse oplysninger til de oplysninger, vi allerede har indsamlet om dig med henblik på at forbedre løsninger og ydelser, vi leverer.


Indsamling af virksomheds eller organisation information

Vi kan også bede dig om eller indsamle oplysninger om din virksomhed eller organisation. Eventuelle oplysninger om din virksomhed, der er offentligt tilgængelige (såsom oplysninger der findes på din hjemmeside, via søgemaskiner eller forretningsinformation i offentlig tilgængelige databaser) anses ikke personlige oplysninger og vores brug af disse oplysninger er ikke begrænset på nogen måde, men vi lover ikke at misbruge denne information


Videregivelse af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, men vi kan videregive dine oplysninger til en tredjepart hvis vi mener at de bedre kan opfylde din konsultation eller anmodning tjeneste.

For at lave de løsninger for dig som du ønsker, kan vi engagere tredjeparter til at hjælpe os, og i forbindelse med en sådan bistand, kan vi give dem personlige oplysninger, du har givet, hvis det er nødvendigt for at få den givne assistance.

Hvis vores virksomhed eller vores aktiver opkøbes af en anden virksomhed, vil dette selskab besidder de personlige oplysninger indsamlet af os, og det vil påtage sig de rettigheder og forpligtelser vedrørende dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedserklæring.

Vi kan videregive dine personlige oplysninger, hvis vi i god tro mener, at en sådan videregivelse er nødvendig for at (a) overholde relevante love eller reagere på stævninger eller dommerkendelser, (b) at beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom, som tilhører os eller brugerne af vores hjemmesider eller vores kunders hjemmesider.


Med hensyn til mindreårige

Vores hjemmeside er ikke designet til mindreårige under 18 år. Vi indsamler ikke bevidst personlige oplysninger om besøgende, der er under 18 år.


Sikkerhed

Vi bruger rimelige foranstaltninger til at opretholde sikkerheden af dine personlige oplysninger. Alligevel er tekniske fejl mulige. Ingen virksomhed, herunder os, kan fuldt ud eliminere sikkerhedsrisici forbundet med personlige oplysninger.


Opdateringer

Denne fortrolighedserklæring er underlagt lejlighedsvis revision, og hvis vi foretage ændringer i den måde, hvorpå vi bruger dine personlige oplysninger, skal vi underrette dig ved at offentliggøre en opdateret fortrolighedserklæring på denne hjemmeside. Hvis du har indsigelser mod sådanne ændringer, skal du ophøre med at bruge vores hjemmeside, produkter eller tjenester. Fortsat brug af vores hjemmeside, produkter eller tjenester, efter meddelelse om sådanne ændringer, ligestilles med din anerkendelse af sådanne ændringer og aftalen om at være bundet af de vilkår og betingelser for sådanne ændringer indebærer.