Vi vil bringe gratis mad til familier, hjemløse og andre der i en kortere eller længere periode ikke har penge til at forsørge sig selv med mad.

partnere

Partnere

Vi er altid på jagt efter nye samarbejdspartnere . Det sker tidt at supermarkeder og restauranter har mad tilovers sidst på dagen som de ikke fik brugt. Maden fejler ikke noget men af forskellige grunde er de normalt tvunget til at smide det ud.

afhentning

Afhentning

Når en af vores samarbejdspartneres har mad tilovers kontakter de os, hvorefter vi kører ud til dem og henter maden. Det bliver derefter transporteret til en af vores opbevaringssteder, hvor det opholder sig til det kan gives væk.

kontakt

Kontakt

Når vi har mad der er klar til at gives væk, slå vi det op på vores facebook side, hvorefter folk kan kontakte os enten gennem facebook eller her på vores hjemmeside. Vi tar også ud til de hjemløse med maden da de ikke altid selv kan kontakte os.

udlevering

Udlevering

Når vi har fundet nogen som har brug for maden arrangerer vi et tid og sted hvor de kan komme og hente det. Hvis modtageren af maden ikke selv har mulighed for at komme og hente det tilbyder vi også at afleverer.